Berriak
Inprimatu

Ihintza Larrañaga
IHINTZA ETA IVAN SELEKZIOAN
Ivan Llorente eta Ihintza Larrañaga, Ohorezko mailako gizon eta emakumezko donostiako taldetan
Handitu
Atletico_Junior
Atlékok huts egin zuen momenturik okerrenean
Donostiako taldeak 3-2 galdu zuen igandean Sant Cugat-eko Junior taldearen aurka. Donostiako taldea jokoaren nagusi izan zen partida guztian zehar bolaren jabetza momentuaro izanik, baino ez zituak golaukerak ongi aprobetxatu.
Handitu
A_Barça
ATLETIKOK EURITEA EUTSI BARÇAREN AURKA
Atletikok 2-1 menperatu zuen atzokoa F.C. Bartzelona taldea Bera Berako zelaian, eta laugarren postuan sailkatua jarraitzen
Handitu
Areto hockey
AZKEN TXANPA
Santo Tomas Lizeoko emakumezkoen talde jubenila aste honetan izango du Espainiako txapelketarako sailkatzeko azken aukera. Bere arerioak: LEGIO ACIS-INCOSA, CLUB DE CAMPO, RGC COVADONGA eta R.S.TENIS.
Handitu

ARETO HOCKEYA (JUBENILAK ETA KADETEAK)
Santo Tomas Lizeoa eta Zurriola emakumezko jubenilen mailan, asteburu honetan abiatuko dira Laudio aldera Eskadiko Areto txapelketa jokatzeko. Txapelketan txapeldun gertatzen den taldeak, Espainiako txapelketarako fasea jokatuko du Donostian otsailak 11 e
Handitu
Escudo Liceo
LIZEOA EUSKADIKO KADETE TXAPELDUNA (EMAK.)
Sto. Tomas Lizeoa Euskadiko areto txapelketako irabazle gertatu zen pasadan asteburuan, partida guztiak garaitu eta gero.
Handitu
Sala
ARETO HOCKEY TXAPELKETAK (1ºMAILA ETA JUBENILAK)
Lehenengo mailako gizonezkoen txapelketan Atletiko Sn.Sn izan genuen garaile. Donostiako taldeak Espainiako txapelketan parte hartzeari uko egin dio belar hockeyko liga erregularraren prestakuntza dela eta.
Handitu
Areto Hockey-a
GIZONEZKO 1. MAILA - ARETO HOCKEYKO AZKEN FASE
Laudion eta Donostian jokatutako sailkapen faseen ondoren, bi dira Euskadiko Areto Txapelketako finalerako sailkatutako gipuzkoar taldeak, Atlético Sn. Sn. y Sto. Tomas Lizeoa. Erreala kontra kanporatua geratu zen taldeko 3. postuan sailkatu eta gero.
Handitu

GIZONEZKO ETA EMAKUMEZKO 16 URTE AZPIKO AUTONIMIKOA
Datorren martxoan hamasei urte azpiko txapelketa autonomikoak, bai gizonezko bai emakumezko mailatan, ospatuko dira.
Handitu

ARETO HOCKEY TXAPELKETA / GIZONEZKO LEHENENGO MAILA
Asteburu honetan jokatuko dira Donostian eta Laudion, gizonezko lehenengo mailako euskadiko txapelketarako faseak.
Handitu

GIPUZKOAKO JUBENILEN ESPAINIAKO KOPA
Atletico San Sebastianeko talde juvenila Espainiako Kopako azken fasea jokatzeko sailkatu zen pasadan asteburuan Donostin. Kopa Granadan jokatuko da Abunduak 27 eta 30 artean, eta bertan taldeak bi multzotan banatuko dira:
Handitu

ERREALA 5. ERREGINAREN KOPAN
Donostiako taldeak Junior izan zuen lehen arerio. Errealak ez zuen ongi jokatu baino gogoz aritu zen eta bigarren zatiko 10. minutuan 3-0 galtzen joan eta gero partida berdintzea lortu zuen bukatzeko 2 minutu falta zirenean.