GUIPUZKOAKO HOCKEY FEDERAZIOA FEDERACION GUIPUZCOANA DE HOCKEY

ALTETIKOK HOBETO JOKATU ZUEN BAINO GALDU EGIN ZUEN
Inprimatu

Atletikok play off-a urruti geratzen zaiola ikusita planteamendu ausarta egin zuen Atletik Terrassaren aurkako partidan, zeinek segutuan jaso zuen gola Oscarizek sartutako korner batean. Donostiarrak ongi kokatu ziren defentsan eta , kontrara jokatzen saiatu ziren baino hogeitalaugarren minutuan Rivasek berdinketaren gola lortu zuen. Segituan iritsi zen donostiakoen erantzuna eta Astierrek 2-1ekoa egin zuen, baino aurreko partidatan gertatu bezala, lehen zatiko azken minutuan Terrassak berdinketaren gola lortu zuen.

Bigarren zatian Atletiko Terrassakoak aulkian jokalari trebeak dituela erakutsi zuen. Donostiarak jokoan nagusitzen saiatu ziren eta momentuoro ere lortu zuten, baino Freixa anaien kalitate indibidualak ez zuen aukerarik eman.
Santi Freixak lortutako gol zalantzagarria markagailura igo ez balitz agian....